След гласуването президентът на университетите в Уисконсин Джей Ротман и

...
След гласуването президентът на университетите в Уисконсин Джей Ротман и
Коментари Харесай

Ректорът на университета в Уисконсин казва, че е бил уволнен за продуциране и появяване в порно видеоклипове

След гласуването президентът на университетите в Уисконсин Джей Ротман и президентът на регентите Карън Уолш издадоха изказвания, в които се споделя, че регентите са научили за съответно държание на Гоу, което е подложило университет за „ забележителна щета на репутацията “. Ротман назова дейностите на Гоу „ отвратителни “, а Уолш сподели, че е „ отвратена “. Но нито един от тях не предложи детайлности за обвиняванията.

Гоу сподели пред Асошиейтед прес в телефонно изявление в четвъртък сутринта, че регентите са разкрили, че той и брачната половинка му, някогашният професор Кармен Уилсън от UW-La Crosse, са били продуциране и появяване в нецензурен видеоклипове.

Той твърди, че в никакъв случай не е споменавал UW-La Crosse или ролята му в университета в нито един от видеоклиповете и че уволнението е нарушило правата му на независимост на словото.

„ Жена ми и аз живеем в страна, в която имаме Първа корекция “, сподели той. „ Имаме работа със половост на възрастни по взаимно единодушие. Регентите прекаляват. Те със сиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР