След гласуването на оставката на Делян Добрев Делян Александров Добрев

...
След гласуването на оставката на Делян Добрев Делян Александров Добрев
Коментари Харесай

Смях и цирк в НС! Рецитират се стихове, оправят се с гащи и без гащи, викат си линейки за психиатрията

След гласуването на оставката на Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила депутатите се заеха с Проект на решение за преустановяване на процедурата за избор на ръководител, заместник-председател, секретар и членове на Комисията за откриване на документи и за оповестяване на принадлежност на български жители към Държавна сигурност и разследващите служби на Българската национална войска.

Темата провокира съществени разногласия, кавги и смях в пленарна зала. Най-дейни в това бяха Антон Тодоров от ГЕРБ и Славчо Велков от Българска социалистическа партия. Първи думата взе депутатът от ГЕРБ, който нападна Велков и го упрекна, че е сътрудник на Държавна сигурност. На Велков не му трябваше доста и съобщи, че в случай че някой донесе досието му от Държавна сигурност, ще напусне Народното събрание и ще подари 10 000 лв.. В абсурда се намеси и Александър Симов от Българска социалистическа партия, който разгласи, че тази обстановка му наподобява на сериала "Живите мъртви ", тъй като Антон Тодоров се е определил на мумия, както и от стихосбирка на Спас Гърневски, отдадена на Българска комунистическа партия. Тук Гърневски изиска персонално пояснение и изрецититра свое стихотворение, което гласеше:

"Ах моя, Партийо обичана, въпреки проклета и устата, по тази причина че още теб те има си карам още аз мандата. Детирамби нежни ще ти пиша ще те възпявам, ще ти се посвещавам, само че щом престанеш дефинитивно да дишаш, пред пътя ти пред пъкъла с кеф ще падам на колене ".

На това реагира Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, който прикани зам.-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева да вземе ограничения и да извика кола за спешна помощ. "Този човек е за психиатрията. Там имат Спешен кабинет. Вземете ограничения и повече не му давайте думата ", разгласи аленият народен представител.

Но това не беше всичко. Антон Тодоров не беше завършил и съобщи, че в случай че терористите заловен експертът по антитероризъм Велков, ще го оправят през гащите. Тук Караянчева не устоя и лиши думата на Тодоров. Велков обаче не остана задължен и отговори: "Аз съм офицер от българската войска и няма да давам отговор на един редови войник от Строителни войски. Там ги оправяха и без гащи ".

На финала успокоение внесе Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "Много е смешно, когато някой се изрича, само че ние би трябвало да осъзнаем, че се намираме в Народното събрание. Трябва да се придържаме към тематиката. Днес започнахме доста прочувствено. Нека да преминем към гласоподаване, в случай че няма смислени оферти ", сподели той.

В последна сметка предлагането му беше признато и депутатите взеха решение да прекратят процедурата за избор на ръководител, заместник-председател, секретар и членове на Комисията за откриване на документи и за оповестяване на принадлежност на български жители към Държавна сигурност и разследващите служби на Българската национална войска.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР