След героичните си прояви на финала на Carabao Cup, защитникът

...
След героичните си прояви на финала на Carabao Cup, защитникът
Коментари Харесай

Отбор на EA FC 24 TOTW 24 – Върджил ван Дайк с рейтинг 91, към който се присъединяват звездите на Барселона и Милан

След героичните си прояви на финала на Carabao Cup, бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк беше награден с предмет с рейтинг 91 в EA FC Отбор 24 TOTW 24.

Отборът TOTW 23 може да не е включвал доста огромни имена, само че представянето на EA Sports на два PlayStyle Plus' върху определени детайли от EA FC 24 TOTW беше съвършеният подтик, нужен за опазване на TOTW забавна промоция. Отборът на EA FC 24 TOTW 24 също включва голям брой играчи с два PlayStyle Plus, в това число Ван Дайк, който наподобява ще бъде един от най-силните играчи в Ultimate Team.

Изтичането на информация за TOTW 24 разкри, че Ван Дайк ще взе участие преди формалното издание, до момента в който хора като Душан Влахович и Рафиня също са включени в състава на EA FC 24 TOTW 24, тъкмо както прогнозирахме в нашия TOTW 24 прогнози. Звезди от Барселона дами, Милан и Рома също вземат участие с тима на EA FC 24 TOTW 24, който е разполагаем в пакетите Ultimate Team в този момент до сряда, 6 март в 17:59 ч. GMT / 12:59 ч. EST / 9:59 ч. PST.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР