След финала в Шампионска лига през 2018-а година, спечелен от

...
След финала в Шампионска лига през 2018-а година, спечелен от
Коментари Харесай

Салах за финала с Реал от 2018: Оттогава загубиха най-добрия играч в света

След финала в Шампионска лига през 2018-а година, извоюван от Реал Мадрид, Ливърпул още веднъж ще срещне испанския отбор в шампионата. През тази година двата отбора се срещат на ¼-финалната фаза от конкуренцията. Нападателят на „ червените” Мохамед Салах приказва в изявление пред испанските медии, че обстановката в двата отбора се е трансформирала доста от този момент.

„ Какво се е трансформирало? Оттогава до момента ние спечелихме Шампионската лига и станахме първенци на Англия. Това са огромни промени”, сподели Салах.

„ Те изгубиха доста положителни футболисти. Кристиано Роналдо – най-хубавият в историята, който вкарваше доста голове. В същото време купиха Азар, само че Еден няма този шанс там и се контузва постоянно. Сега е друго. Отборът обаче е на четвъртфиналите, разполага с чудесни играчи, въпреки без Роналдо. Те ще са готови, а ние би трябвало да сме подготвени да се надигнем против тях”, означи №11 в Ливърпул.

„ Мисля, че двата тима се намират в добър миг в Шампионската лига. За Ливърпул това е специфична надпревара”, приказва още Мо Салах.

Първият мач е на 6-и април в Мадрид, а реваншът е седмица по-късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР