След финала на актуалния осми сезон, Фермата“ може да спре

...
След финала на актуалния осми сезон, Фермата“ може да спре
Коментари Харесай

Иван и Андрей не можаха да се преборят за нов сезон на „Фермата“

След финала на настоящия осми сезон, „ Фермата “ може да спре за неопределен срок.

По всяка възможност идната есен вместо аграрното предаване ще бъдат излъчени нови епизоди на „ Сървайвър “. 

БТВ към този момент разгласи кастинг за бъдещите оцеляващи и заяви местоположението на идния сезон. Той ще се снима на Карибите. Мотото ще бъде „ В непознати води “.
Новият сезон на „ Сървайвър “, който е седми подред в историята на риалитито у нас, е плануван за лъчение следващата година. Към момента не са прецизирали дали това ще стане напролет, както сезон 6, или ще е през есента, както всички останали издания на приключенското шоу.

Логиката обаче подсказва, че новите епизоди ще тръгнат от септември, защото няма по какъв начин да ги приготвят по-рано. Процесът по избора на участници, подготовката на екипа, фотосите и монтажа на епизодите лишава няколко месеца. Ако малкия екран планираше „ Сървайвър 7 “ за пролетта на идната година, до момента екипът от дълго време щеше освен да е тръгнал за Карибите, само че и да се е върнал оттова.

Фактът, че работата по новия сезон към момента  е в начален стадий на кастингите за участници, значи, че го приготвят за есента.
Дали още веднъж Владо Карамазов ще е водещ на този стадий към момента не е ясно.
Актьорът в никакъв случай не е крил сантимента си към риалитито. Миналата година обаче се понесе мълвата, че в малкия екран не са сигурни, че е подобаващ за новите сезони. От една страна, се чудели дали към този момент не е минал възрастта за сходна позиция, въпреки това ги разколебавали уговорките му в продукции в конкурентната Нова телевизия.

В бТВ от много време държат лицата на огромните им излъчвания да не се изявяват другаде, а Карамазов взе участие в три от сериалите на Нова тв – „ Дървото на живота “, „ Откраднат живот “ и „ Дяволското гърло “. 
В предходния сезон Карамазов резервира мястото си в „ Сървайвър “ около другарството му с продуцента Емил Милошев. Не е изключено обаче за новия сезон да търсят лице, което фенът не свързва с други малките екрани.
Източник: Уикенд
 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР