След фигурата и кожата време е да се погрижите и

...
След фигурата и кожата време е да се погрижите и
Коментари Харесай

Плажна мода – богиня на пясъка

След фигурата и кожата време е да се погрижите и за стилния си тип на плажа. Плажните дрехи надалеч надвишават банския костюм, също следват трендове и познаването им ще ви трансформира в фешън икона върху горещия пясък. Преди да стегнете куфара за морето, погледнете стилните трендове за лято 2021 и си позволете най-малко един щрих, с който да бъдете в крайник с модерното и да блеснете на плажа.

Тенденции при банските костюми това лято

Модерни ще бъдат както комплектите от две елементи, по този начин и целият бански костюм. При половинките търсете модели с висока талия. Тя прибира коремчето, извайва силуета, изтънява извивките образно и е несъмнено съвременна това лято. Горнището съобразете с бюста си. Дамите с обилни форми могат да си разрешат материи без подплънки, само че с поддържащи банели, а тези, които желаят да хармонизират фигурата и оптически да усилят бюста, могат да заложат на модели с подплънки и pish-up резултат. Модерни са и триъгълните горнища. Те според от украсата си и от подплънките или неналичието им могат да са подобаващи за всички.
 Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото
Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят с какъв модел бански да дефилират на плажа. Той наложително би трябвало да е модере...

По отношение на цветовете няма да сбъркате, в случай че заложите на искра или принтове. Палмите ще внесат другоземен лъх във визията ви и са свежи, цветни и настоящи. Флоралните щампи също са на гребена на стилната вълна. Блясъкът постоянно е под формата на влакна върху тъмни и даже черни тонове – елегантно, стилно и друго. По-смелите дами избират бански костюми, имитиращи метали със своя кондензиран и компактен искра. Новите трендове измежду банските костюми за лято 2021 включват геометрични принтове, бански с едно рамо, ретро намек.

Тенденции при плажното облекло това лято

Освен фееричната дълга лятна рокля от естествени материи и късите панталони това лято ще ви изненада с многообразие от оферти. Насладете се на стилна визия с кроп топ с паднали ръкави или без презрамки, дълги полупрозрачни плажни халати с първокласен тип и лъскави влакна, ефирни сатенени модели и флорални поли.

Тенденции при чехлите за плажа
 Елизабет Хърли: На 52 и в съвършена форма (СНИМКИ) Елизабет Хърли: На 52 и в съвършена форма (СНИМКИ)
Лиз Хърли може да е на 52 години, само че има тяло, за което доста дами биха й завидели. Актрисата показва перфектите си форми, като спо...

На стилния подиум виждаме чехли с невисок квадратен ток, римски сандали, чехли с доста връзки и каишки, както и модели през пръстите. Последните са най-удобни и подобаващи за плажа. Връзките ще ви лишават безпределно доста време за обуване, което ги прави неудачни, въпреки да са красиви. Ретро моделите с котешки ток се завръщат с цялостна мощ. Те обаче са единствено за летните вечери край морето, не се опитвайте да ходите с тях денем върху пясъка.

Бонус препоръки:

1. Изберете хавлия, която е комплект с банския или е същият принт и цвят.

2. Стилен трик е чантата да е комплект с кърпата за плаж. Ако не намирате подобаващи модели, отпечатайте ги. Много компании оферират щемпел върху текстил – преференциално, първокласно и несравнимо изискан е да се явите с чанта и забрадка, отпечатани особено за вас в звук с банския.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР