След феноменалния мач срещу Атлетико Мадрид преди дни и продължаването

...
След феноменалния мач срещу Атлетико Мадрид преди дни и продължаването
Коментари Харесай

Алегри: Не може да побеждаваме винаги

След феноменалния мач против Атлетико Мадрид преди дни и продължаването на отбора към 1/4-финалите на Шампионска лига, през днешния ден Ювентус позволи първо проваляне в шампионата от началото на акцията. “Старата госпожа” отстъпи с 0:2 на Дженоа, а наставникът Масимилиано Алегри не потърси никакви оправдания за днешното представянe на своя отбор, в който бе дадена отмора на огромна част от титулярите. Кристиано Роналдо пък не пътува за гостуването на Ювентус в Генуа.

“Мачът с Атлетико Мадрид оказа своето въздействие. През първото полувреме рискувахме доста, а през второто стояхме по-добре на терена. След това ни означиха, а голът отсече краката ни. Слава Богу, че това се случи през днешния ден. Не можем да играем във всички мачове на най-много. Футболът е чудноват. Влиза Стураро и ти вкарва гол. Щастлив съм за него, тъй като страдаше доста напоследък и заслужаваше тази радост”, стартира Макс Алегри.

Allegri: “I'm happy for Sturaro for scoring this goal after suffering a lot this season. “ pic.twitter.com/eWAUGAn0C4
— Khaled Al Nouss (@khaledalnouss1) 17 март 2019 година
“Тази загуба е добра за нас, тъй като ще ни разсъни. Трябват ни пет победи до спечелването на купата. През последните 20 дни хвърлихме огромни старания както в шампионата, по този начин и в Шампионска лига. Изиграхме 28 мача, спечелихме 24 от тях и завършихме три пъти наедно. Достатъчно напред сме”, сподели още наставникът. Серия А 28 кръг, неделя 17 март  Дженоа 2:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР