След европейската квалификация срещу Литва българският национален отбор по футбол

...
След европейската квалификация срещу Литва българският национален отбор по футбол
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Албания - България

След европейската подготовка против Литва българският народен тим по футбол гостува на Албания в другарска среща.

Противникът ни се намира в отлична форма и е насочен към класиране за Евро 2024, като бразилският селекционер Силвиньо разполага с футболисти, играещи в мощни европейски клубове.

Именно те помогнаха на " орлите " да запишат четири победи в първите си шест мача от европейските квалификации, което към този момент им отрежда лидерското място в група " E " и единствено победа ги дели от място на шампионата в Германия следващата година.

В същото време България загуби последната си контрола против Иран в Пловдив и в този момент наставникът Младен Кръстаич ще се надява на по-добро показване.

Поглед обратно в историята ще ни покаже, че " трикольорите " ни нямат загуба от от албанците в последните 7 срещи посред им, като салдото в тях е 4 победи и 3 равенства за родните национали.

Гледайте контролата Албания - България на 17 октомври (вторник) от 19:00 часа НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg! Коментарното ни студио стартира 30 минути по-рано, а в него специфични посетители ще бъдат някогашните национали Станислав Ангелов и Велизар Димитров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР