След Евромайдана в Украйна и свалянето на проруския президент на

...
След Евромайдана в Украйна и свалянето на проруския президент на
Коментари Харесай

Генадий Гудков: След Майдана в Украйна Путин полудя и стана обсебен от идеята да отмъсти

След Евромайдана в Украйна и свалянето на проруския президент на Украйна Виктор Янукович от власт Владимир Путин стана захласнат от концепцията да отмъсти. Това сподели съветският опозиционер Генадий Гудков, представен от организация УНИАН.

„ Путин явно полудя изцяло по тематиката „ Украйна “. По това той полудя... До 2014 година той изгаряше от концепцията за основаване на нова Руска империя, включваща Украйна, Беларус, Казахстан, и евентуално Грузия и Армения “, сподели Гудков. Но след Революцията на достолепието и бягството на Янукович от Украйна всичко се промени.

Според Гудков в продължение на 8 години Путин е бил захласнат от концепцията да отмъсти на Украйна и поради това на 24 февруари тази година е почнал пълномащабна война.

„ През 2022 година той реши да нападна. Между другото, аз предвиждах вероятността от офанзива отдавна. Познавайки Путин и разбирайки неговата фиксация по този въпрос, допуснах вярно. Но, почтено казано, даже аз не допусках, че той ще се реши на безусловно идиотската акция, наречена широкомащабна инвазия. Предполагах, че ще има удар на юг, първо към Мариупол, Мелитопол (но не и пълномащабна война) “, сподели съветският опозиционер.

Фактът, че Путин се е решил на сходна " безсмислена и несполучлива случка ", приказва за неговото отделяне от действителността, за неналичието на схващане на протичащото се въобще и за неговата фикс идея, добави Гудков.

 

Опозиционерът Генадий Гудков по-рано съобщи, че в Русия към този момент е почнало разединение в елитите и стабилността на режима на Путин към този момент е под въпрос. Той все по-често е подлага на критика от подчинените си.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР