След емоциите от откриващия ден на US Open вече насочваме

...
След емоциите от откриващия ден на US Open вече насочваме
Коментари Харесай

5 мача от ден №2 на US Open, които не трябва да пропускате


След страстите от откриващия ден на US Open към този момент насочваме взор към идната порция мачове от първи кръг. И във вторник ни чака превъзходна стратегия. Съветът както постоянно е да не пропускате нищо, само че в случай че въпреки всичко би трябвало да изберете мачовете, които да гледате, ето нашите оферти:

Григор Димитров – Стив Джонсън (корт №17, от 18 часа)

Разбира се, започваме с първия дуел в Ню Йорк на Григор Димитров. 2022-а се трансформира в една от редките в кариерата на българина, в която разнообразни здравословни проблеми играят толкоз отрицателна роля. И той, и почитателите му са зажъднели за победи в Големия шлем, изключително след получената контузия в първия кръг на Уимбълдън, когато противник бе…Стив Джонсън. Предстоящият дуел ще е девети сред двамата като Димитров води с 5-3 триумфа.

Големият въпрос е физическото положение на Димитров. Ако то е положително, успеха не би трябвало да е проблем за някогашния №3.

Себастиан Баес – Карлос Алкарас („ Артър Аш “, от 19 часа)

Алкарас е един от четиримата с късмет да се изкачат под №1 след US Open. Прожекторите са блестящо ориентирани към испанския суперталант, само че началото няма да е елементарно. Срещу себе си той има различен доста обещаващ тенисист, който реализира извънреден напредък в последните месеци.

Испанецът ще би трябвало да е покрай най-хубавата си форма, в случай че желае да няма проблеми.

Ринки Хиджиката – Рафаел Надал („ Артър Аш “, не преди 2 часа

Надал ще открие вечерната сесия на „ Артър Аш “ и най-малко на доктрина не би трябвало да има проблеми. Погледите ще са ориентирани напълно върху 22-кратния първенец от Шлема и неговото физическо положение. Очакванията са след този мач да знаем доста по-ясно до каква степен Надал има шансове за купата.

Матадора в никакъв случай не е губил в първи кръг в Ню Йорк и всичко друго с изключение на чиста победа против международния №198 ще бъде сензация.

Ема Радукану – Ализе Корне („ Луис Армстронг “, не преди 2 часа)

Преди година Ема Радукану се трансформира в най-голямата сензация в историята на Големия шлем въобще, започвайки през квалификациите, с цел да стигне до купата.

Сега, в ролята на суперзвезда, британката усеща доста по-голямо напрежение, а и жребият не бе по никакъв начин благоразположен. Опитната Корне е способна да победи всяка една съперничка и сигурно копнее да в профил шампионката.

Наоми Осака – Даниел Колинс („ Артър Аш “, втори мач във вечерна сесия)

2 години минаха от втората купа на Осака в Ню Йорк. Оттогава доста неща се трансформираха и сега сигурно японката не е измежду любимците на множеството експерти и почитатели.

Тя призна, че доста желае да се оправи добре, само че за задачата ще би трябвало да преодолее съпротивата на финалистката от Australian Open. При Колинс огромният проблем в последните месеци са травмите. От април насам е играла единствено в пет шампионата и формата ѝ е цялостна мистерия. Осака е спечелила и трите дуела посред им досега, само че в случай че Колинс е здрава, този мач може да се окаже доста комплициран за някогашната №1.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР