След елиминационната вечер в Hell’s Kitchen България снощи, Тодор Иванов

...
След елиминационната вечер в Hell’s Kitchen България снощи, Тодор Иванов
Коментари Харесай

Тодор Иванов от Hell’s Kitchen: Разочарован съм от себе си

След елиминационната вечер в Hell’s Kitchen България нощес, Тодор Иванов не съумя да се показа на мечтаното равнище и началник Ангелов реши, че синият тим би се справил доста по-добре без него. Така притежателят на кръчма в Разлог се трансформира в първия експерт, напуснал „ адската кухня “.

„ Разочарован съм от себе си, само че съм удовлетворен, че се прибирам у дома “, описа в студиото на „ На кафе “ Тодор.

Преди решаващата вечерна резервация, Тодор се изправи в кулинарен двубой против Божидар, само че и двамата се оправиха толкоз незадоволително, че началник Виктор Ангелов се принуди да промени разпоредбите в придвижване и не излъчи победител от дуела. Така женският тим получи право да избере своя капитан за вечерта и изрично заложи на Божидар.

По време на вечерята, капитаните – Тодор и Божидар демонстрираха изцяло друг метод към виновните си задания. Божидар се опитваше да оказва помощ на всички станции и да бъде движещата мощ на тима, до момента в който Тодор просто се остави в ръцете на съотборниците си и не съумя да координира работата в синята кухня. Въпреки напъните на Божидар, аленият тим не съумя да преодолее напрежението и не издаде нито един запалител, което принуди началник Ангелов да приключи готвенето им прибързано. Така всички поръчки в ресторанта бяха ориентирани към сините, които сполучливо ги издадоха и накараха Виктор Ангелов да се гордее, макар че триумфът им нямаше нищо общо с капитанската ролята на Тодор.

След вечерната резервация, изгубилият червен тим уточни Красимира като трети номиниран участник тази седмица, а началник Ангелов бе безапелационен, че Тодор е експертът, който би трябвало да напусне, тъй като е изгубил пристрастеността, а това е най-лошото нещо, което може да се случи на един професионален готвач.

Първото изявление на Тодор Иванов след присъединяване му в Hell’s Kitchen България бе през днешния ден в „ На кафе “, а какво показа той за прекарването си можете да видите във видеото.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР