След екшъна на предизборния дебат в Би Ти Ви в

...
След екшъна на предизборния дебат в Би Ти Ви в
Коментари Харесай

ГЕРБ сипят жлъч по Киро: Аплодисменти за Барон Мюнхаузен, по-добрия Остап Бендер

След екшъна на предизборния спор в Би Ти Ви в сряда вечер, провокиран от непредвидената поява в студиото на шефа на Политическа партия Кирил Петков, всички политици не помниха за рецесията, газа и войната в Украйна и в хор се захванаха да „ стрелят ” по някогашния министър председател. Масовите мнения бяха остро иронични и нападателни – с изключение на десетките замеряния с „ Про100 Киро ”, Харварда и подигравките във всевъзможни разновидности, Петков се снабди с нови прякори.    

Най-остри и саркастични, предстоящо се демонстрираха в обществените мрежи остриетата на ГЕРБ. Два дни преди изборите, те не икономисаха нищо на смелия Петков, окуражени от положителните социологически прогнози за бъдещата партия-победителка.   

Особено злобен бе някогашният здравен министър Костадин Ангелов:

Дами и господа, Вашите

овации за новия Барон Мюнхаузен, по-добрият Остап Бендер, измамникът на века, майсторът на лъжата, доайенът на илюзията, брокерът на доверие...

Моля, станете на крайници и посрещнете Кирииииииил Петкооооооов!, написа Ангелов, като придружи сарказма си с видео от Народното събрание, в което експремиерът възторжено ръкопляска, станал на крайници.

Десислава Атанасова пък пусна тънка подигравка към Лена Бориславова, която през вчерашния ден с една къса имитация по време на дебата кръстоса шпага с тежката пиар артилерия на Политическа партия Диана Дамянова.

След като тогавашната топ синдикалистка написа, че няма нищо общо с концепцията за неочакваната поява на Петков, Лена написа „ Тъпо, Диана. ”. Днес пък пусна фото от известния филм ”Джурасик парк ”.

Какво ли ти се е случило, с цел да си представиш Кирил Петков като динозавър, а Томислав Дончев и Деница Сачева в едно тяло, макар множественото число? Лена Бориславова?, написа някогашната парламентарна шефка на ГЕРБ.

В „ джурасика ” се намеси и пиперливият някогашен кмет на Дупница – синият доктор  Панчо Панайотов.  Той бе пряк както нормално:

„ Ум умува, им цари, разум патки пасе. Когато акъла ти е малко, тогава- патките и мизерията. А и нямаш право да се оплакваш. Наакал си се в твоите си гащи и никой не ти е отговорен. ”, отсече медикът.

И продължи по адрес на водещата Мария Цънцарова: „ Окончателно мнение. Политическия отдел, политическите публицисти на БТВ са „ гола вода ”. Байганъовско държание, байганъовско говорене, байганъовски публицисти. Опростачват феновете.

Вчера гледах 10 секунди " политическата полемика " в бтв.Отвратен. ”, написа Панайотов. Остроумен и право в десятщката бе някогашният зам.-шеф на Съюз на демократичните сили Иван Сотиров, който написа във връзка главния укор, че Петков е нарушил разпоредбите, заменяйки Венко Сабрутев в дебата, без да заяви. „ Проблемът не е в разпоредбите, а в главата – индивидът, който най-вече би трябвало да се крие от обществен спор, самичък се натресе на спор. ”, написа той.  

В добавка по-късно, Сотиров се присмя: „ Вчера от ГЕРБ бяха двама или трима, с цел да наподобява по-масово напускането на студиото, или тъй като са очаквали Петков да дойде с татко си?, попита „ почтено ” някогашният зам.-кмет на София.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР