След екипното забременяване на всички синоптички на NOVA, сега май

...
След екипното забременяване на всички синоптички на NOVA, сега май
Коментари Харесай

Вълнение в NOVA: Синоптичката Стефани Обадяру крие най-хубав...

След екипното зачеване на всички синоптички на NOVA, в този момент май и заместничката им чака правоприемник. Става дума за Стефани Обадяру, която замества Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Щастливата вест обаче се пази в загадка, тъй като Стефани към момента не е уведомила шефовете си в медията. Когато това стане, малкия екран няма да й търси заместничка. защото Никол Станкулова, която стана майка на второто си дете Андреа през октомври, ще бърза да се върне на екран още при започване на идната година. За разлика от нея, Гери Малкоданска, която би трябвало да гушне второто си дете към Нова година, ще се отдаде на майчинството минимум една година.

Стефани е в началните месеци на бременността си и най-малко към този момент умерено може да прикрие положението си. Тя не споделя даже кой е таткото на бебето и във Facebook се води необвързана. Според мълвата става въпрос за състоятелен предприемач, който я уредил на апетитната служба в Нова ТВ. Неизвестната до неотдавна хубавица дължи екзотичната си осанка на микс от гени - майка българка и татко нигериец. За страдание момичето губи баща си преди 8 години, когато е едвам на 14, а тъгата от кончината му е незараснала рана за нея и до през днешния ден.

" Това ме накара да осъзная от дребна значимите неща в живота. Хората, които са претърпели нещо сходно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш. Татко ми липсва безпределно доста всеки ден, имам нужда от поддръжката му, само че очевидно по този начин е било писано. Вярвам, че е на по-добро място ", споделя Стефани, написа " Галерия ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР