След едноседмично прекъсване Франция възобновява от днес полетите от страни

...
След едноседмично прекъсване Франция възобновява от днес полетите от страни
Коментари Харесай

Франция възобновява полетите от района на Южна Африка

След едноседмично спиране Франция възобновява от през днешния ден полетите от страни от региона на Южна Африка, само че вкарва строги ограничения, " с цел да ограничи оптимално риска от внасяне на разновидността Омикрон " на ковид, заяви представителят на френското държавно управление Габриел Атал, представен от телевизия Бе Еф Ем.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 122
Въвеждаме фрапантна нова организация. Всички пасажери наложително ще подлежат на тест и карантиниране, без значение дали са имунизирани или не, изясни Атал.

По-рано през седмицата, той сподели, че при идването си във Франция, пасажерите ще би трябвало да си вършат тест за коронавирус и в случай че той е негативен, те ще се карантинират за 7 дни, а ако е позитивен - за 10 дни. Спазването на режима на самоизолация ще се следи от силите за сигурност и при нарушаването му ще се постанова санкция от 1000 до 1500 евро.

Правителственият представител сподели, че се вкарва нова категория страни - " яркочервени ". Такива в този момент са Република Южна Африка, Лесото, Ботсвана, Зимбабве, Мозамбик, Намибия, Есватини, Малави, Замбия и остров Мавриций.

С това френската подредба на страните съгласно скоростта на разпространяване и риска от заразяване с ковид към този момент включва четири групи страни: " зелени ", " оранжеви ", червени " и " яркочервени ", отбелязва ТАСС.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 122  Проф. Илко Гетов с прогноза по кое време коронавирусът ще се самоунищожи Проф. Илко Гетов с прогноза по кое време коронавирусът ще се самоунищожи  Швейцария вкара наложително условие за PCR тест при влизане в страната Швейцария вкара наложително условие за PCR тест при влизане в страната  Д-р Александър Симидчиев: Трета доза би могла да ни защищити от Омикрон

Д-р Александър Симидчиев: Трета доза би могла да ни защищити от Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР