След едно дори и случайно запознанство с мъж Стрелец, животът

...
След едно дори и случайно запознанство с мъж Стрелец, животът
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Стрелец

След едно даже и инцидентно запознанство с мъж Стрелец, животът някак си придобива нови краски...
Той е жизнеспособен, обаятелен, проницателен и умее да се държи по метод, по който всяка жена би се чувствала специфична и неотразима. Но никога не си позволявайте да се заблуждавате - в случай че се огледате по-внимателно, доста е допустимо незабавно да забележите, че погледът му " играе " по всички страни, от една жена към друга.
 Тези зодии са сродните души на Стрелеца Тези зодии са сродните души на Стрелеца
Стрелецът несъмнено е един от най-интересните зодиакални знаци, а ето и кои са зодиите, които просто му пасват. Близнаци Стрелец и Б...
Стрелецът е мечтател, който постоянно е с сантиментална настройка и е твърдо убеден, че Неговата Единствена ще е идната дама в живота му! Разочарованията, с които се сблъсква от време на време не могат да му попречат на оптимистичните възгледи: " очевидно ще е идващия път ". Всеки ден се явява за него като " нов ден, нов шанс ". Мъжът Стрелец е толкоз жизнелюбив и сияен, че е изцяло допустимо да се разсъни заран щастлив и ухилен, тъй като е сряда, да вземем за пример.
Този мъж живее съгласно своите emoziи и с това, което непрестанно му диктува неговото сърце. Допада му да е влюбен, само че не и да обича.
Спокойно може да се каже, че Стрелецът е абсолютния занаятчия по основаване на нови проблеми, а това е повода връзките му да са краткотрайни. Притесняват го прекомерно околните взаимоотношения и избира неангажиращите случки.
Сексът за мъжа Стрелец в никакъв случай не е бил измежду най-важните неща в неговия живот. Да, сигурно това нещо му харесва, само че ухажването, флиртуването и бляновете по някоя секси дама биха го привлекли доста по-силно.
Мъжът от тази зодия рядко знае какво тъкмо желае. Ако му предложат брак с изискването да бъде за година-две, сигурно ще се възползва от сходно предложение.
 3-те зодии, които с лекост могат да се влюбят в СТРЕЛЕЦ! 3-те зодии, които с лекост могат да се влюбят в СТРЕЛЕЦ!
Не е прекомерно мъчно да се влюбиш до уши в Стрелците. Те са занимателни, авантюристичен настроени, спонтанни и имат много позитивен взор въ...
По-голяма част от мъжете Стрелец са изцяло открити - каквото мислят, това приказват и може би към този момент се досещате, че тактичността не е от качествата, с което те могат да се похвалят. Когато обаче представител на тази зодия даде някакво заричане на брачна половинка, сътрудник, непосредствен другар...дори не чак толкоз непосредствен другар, бъдете изцяло сигурни, че каквото е заречен, това ще направи...дори е евентуално да се раздаде малко допълнително, в сравнение с е належащо.
Стрелецът може да бъде необикновен другар - толерантен и благонадежден, както с мъжете, по този начин и с дамите. Но, в случай че му се " падне " роля на ухажор - тогава той ще покаже напълно разнообразни качества. Тогава за него дамата е план и вложения, и в случай че те не се оправдаят, то благосклонност и прошка няма да има. Ще я направи на пух и прахуляк от рецензии и обиди.
Мъжът Стрелец обожава недомлъвките и мистериите във всичко - той пази всичките си тъжни даже от самият себе си. В доста случай настроението му да се мени със скоростта на патрон и постоянно изпада в тежки депресии. За благополучие обаче, тези депресии предостатъчно бързо завършват.
Сред мъжете Стрелци има доста сполучливи банкери и финансисти, само че за тяхно страдание доста пъти се slucvа да работят във компании и компании, които не правят оценка до край техния труд. Но Стрелецът няма да напусне такава компания, в противен случай - ще вложи още повече сила и сили в работата си.
Стрелецът никога не е почитател на сбирки, купони, всемирски мероприятия, събиране на тълпи от хора и други такива. Предпочита тесния другарски кръг и по-малко шумните празненства. Стрелецът обожава да пътешества - непрекъсната промяна на своето лице, градовете, усещанията - всичко това подхожда напълно на неговият темперамент. Практически на него му е все тая в каква посока ще се насочи, тъй като има на всички места другари и на което и да е място, все ще му бъде занимателно и забавно.
 10 позитивни черти на Стрелците 10 позитивни черти на Стрелците
Някои зодии несъмнено изпъкват измежду останалите. Ето 10 в действителност позитивни черти на Стрелците: 1. Забавни са Стрелците имат страхот...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР