След една седмица, предстои големият цирк, наречен ротация, на български

...
След една седмица, предстои големият цирк, наречен ротация, на български
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: След седмица предстои големият цирк - врътка на неможачи с крадци

" След една седмица, следва огромният цирк, наименуван ротация, на български - връткане. В тази врътка единият връткащ се е извънредно двуличен, а другият извънреден неможач. Връткат се неможачи с крадци ", откри от трибуната Тошко Йорданов. Той изреди имената на лицемерите - водачите на Демократична България, Политическа партия и ГЕРБ, като заключи, че за разлика от тях ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски е прям.

" Лицемер №1 Христо Иванов - индивидът, който сподели " ние нито ще създадем коалиция с Бойко Борисов, нито с ГЕРБ, без него, нито ще приемем сламен човек ". Много ротационно изказване на Христо! Направи и първото, и второто, и третото. Най-последователният човек на света, постоянно прави това, което е заречен ", заключи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ. И напомни, че както при започване на този парламент е казвал " нито глас за Пеевски ", през днешния ден последният го назовава " дребна Шехерада " и " сладка куртизанка ", която му седи в скута. " Евала на Христо, машала му на обещанието! ", добави подигравка към декларацията си Тошко Йорданов. И продължи с цитати на Асен Василев, Кирил Петков и Бойко Борисов, с които се заричат, че в никакъв случай няма да създадат коалиция едни с други.

" Лицемер №2, Асен Василев: " В обединението на кражбата ние няма да участваме. Те желаят да продължат да ограбват България. Нито ще ги подкрепим, нито ще им бъдем златен пръст ". " Евала ти, Асене, машала ти на мъжката дума, аферим ти на младоженка ", възкликна Йорданов. И попита: " Асене, къде са автомагистралите? Да не би да са в обединението на кражбата, където ти си златен пръст или да запитвам приятеля ти Йордан Цонев? ", насочи въпрос за 8 милиарда лв. депутатът от Има Такъв Народ.

И продължи да изрежда кои са лицемерите, съгласно него. " Лицемер №3 Кирил Петков - първо вкара Бойко Борисов в ареста, а след това във властта ", установи Йорданов. И заключи, че в този момент двамата седят един до друг на първия ред в пленарната зала.

" Евала, Кириле, на последователността ти на мултифункционален вентилатор, който духа във всички направления ", означи депутатът от Има Такъв Народ и подсети, че съпредседателят на Политическа партия е оказал помощ за запазването на имунитета на Борисов.

Лидерът на ГЕРБ пък беше наименуван " двуличник №4 " от Тошко Йорданов. Той го цитира по какъв начин е споделил, че няма да си пази имунитета. " Затова ли запазихте имунитета на Кирил и си оттеглихте жалбата си ", попита риторично Йорданов. И добави: " Или ги ползвате за лубрикант, с цел да опраскате с 200 регулаторите и Конституцията ".

" И най-после следва един остроумен авантаджия - Делян Пеевски. Той не е двуличник, той е прям. Чак в този момент разбрах за какво Пеевски е в листата " Магнитски " - тъй като всички лицемери му се лепят като на магнит, с цел да се докопат до турската саралия ", призна Йорданов.

" Потресен съм от гьонсуратлъка на Политическа партия и Демократична България. И имат наглостта да упрекват всички останали, че работят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Виждате сламката в окото на другия, само че не виждате парапета в своето ", обърна се към втората по величина парламентарна група депутатът, като я назова " евтина политическа куртизанка ". " Имате дързостта и безочливо говорите с цялостна уста - аз не съм куртизанка. Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, с цел да пиете мазно кафе и да се наденете на мазния скут. Вземете си хидратищи овлажнители, с цел да го извършите по-удобно! ", посъветва ПП-ДБ водачът на ПГ на " ИТН ". Декларацията му приключи с апела: " Оставка, отпадъци! "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР