След една година ожесточена борба с Продължаваме Промяната и коалицията

...
След една година ожесточена борба с Продължаваме Промяната и коалицията
Коментари Харесай

Делян Добрев: След година ожесточена борба с ПП и коалицията „Лукойл“, законът за компенсиране на горивата влезе в сила

„ След една година яростна битка с " Продължаваме Промяната " и обединението Лукойл, законът за компенсиране на горивата най-сетне влезе в действие! “ Това написа във Facebook ръководителят на Комисията по енергетика Делян Добрев.

Той посочи, че за месец декември „ Лукойл “ би трябвало да внесе 70 000 000 (седемдесет милиона) лв., които би трябвало да се върнат на хората по колонките.

Ето цялостния текст на коментара му:

След една година яростна битка с " Продължаваме Промяната " и обединението Лукойл, законът за компенсиране на горивата най-сетне влезе в действие!

Само за месец декември, Лукойл би трябвало да внесат 70 000 000 (седемдесет милиона) лв., които би трябвало да се върнат на хората по колонките.

Това е въпросният 1 лев на литър, който към този момент никой не оспорва. Тези средства ще постъпят по закон в страната. Сега остава единствено да ги върнат на хората. 

Какво стана с останалите 11 месеца по 70 милиона = 770 милиона оставям на вас да прецените. Или както споделя един класик " Всеки самичък си преценява ". За всеки случай пуснах и сигнал в прокуратурата за това още преди месеци. 

Аз съм удовлетворен от свършеното от мен. Благодаря на всички сътрудници, които ме подкрепяха в тази сложна и неравностойна борба. 

Линк в първия коментар!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР