След единственото отнемане на короната на миска - Мис България

...
След единственото отнемане на короната на миска - Мис България
Коментари Харесай

Отнемат короната и на Мис България Вселена

След единственото лишаване на короната на миска - Мис България 2002 Теодора Бургазлиева, която не ни показа на "Мис Свят " през далечната 2002 година, а ни показа нейната подгласничка Десислава Гулева заради присъединяване на Бургазлиева в разголена фотосесия, сме очевидци на втори казус в историята на състезанията "Мис Свят " и "Мис Вселена ", още една победителка ще би трябвало да върне короната си. Това е Николета Тодорова, която показа страната ни на състезанието за хубост Мис Вселена в Лас Вегас предишния ноември, оповестява "Монитор ".

Това бе решено на изключително съвещание на организация „ Бок Стар Моделс “ – формален представител на марките Мис Свят и Мис Вселена за България с лицензиант – Стра хил Гановски. Причина за това стана изявление от страна на Тодорова, съгласно която редица конгреси за хубост тук и зад граница са корумпирани, като участнички в тях си купуват купите със секс. „ Повечето състезания у нас действат на този принцип. И по света е по този начин, даже с Мис Вселена, който се организира годишно в Америка “, изясни Николета пред БТВ.

„ Ще отнеса въпроса в съда “, безапелационен бе Гановски, който дефинира изказванието на модела като „ опит за пиар “. „ Момичетата са следени нонстоп от уредниците на терен в Щатите. Смешно е изказванието, че при такава непрекъсната защита, при непрекъснатите им задължения, някоя може да си изтъргува мястото “, добавя той.

Самата Тодорова разгласи, че няма искания да задържи короната при себе си. Тя дефинира отнемането на купата й като „ неоснователно “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР