След двучасов разпит в Специалната прокуратура /СП/ на Катица Янева

...
След двучасов разпит в Специалната прокуратура /СП/ на Катица Янева
Коментари Харесай

Прокуратурата привика Груевски на разпит – той пък изрече скандални неща за България и си забрави…

След двучасов разпит в Специалната прокуратура /СП/ на Катица Янева някогашният македонски министър председател напусна постройката без зимното си палто. След като бе запитан от защитата " Къде ви е палтото? " Груевски се провикна: " С палто ли бях? ". След това Груевски съобщи, че " през днешния ден е бил на разпит, тъй като ръководещата партия е желала да отклони публичното внимание от проблемите си ".


" Бях извикан като очевидец за някакво следствие. На Специалната прокуратура споделих, че дейностите им са противозаконни и че техният мандат от дълго време е изминал. Всичко, което вършат сега е просто един тормоз над жителите и техните дейности се незаконни. Аз пристигнах тук, с цел да не кажат, че не пристигам ", сподели Груевски откакто защитата му съобщи палтото.


" Вместо да се приказва за смяна на името, за увеличението на заплатите на лекарите, за скандалния контракт с България, за двуезичността, през днешния ден се приказва, че аз съм бил на разпит в СП. Аз съм работил законно. Всичко това става по политически аргументи за да се отклони вниманието на обществото от главните проблеми, пред които е изправено ", сподели още Груевски.

Припомняме, че Груевски е разследван по няколко каузи. От близо пет месеца той е с лишен интернационален паспорт. Днес стана ясно, че той е бил притежател на 35 банкови сметки. В една от тях има близо 10 млн. денари.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР