След двойна смърт в София и НидерландияВерсия: Жената отказала бракВластите

...
След двойна смърт в София и НидерландияВерсия: Жената отказала бракВластите
Коментари Харесай

Разследват защо кандидат депутат уби гаджето си

След двойна гибел в София и Нидерландия
Версия: Жената отказала брак

Властите у нас и в Нидерландия към момента проверяват аргументите бургаският претендент народен представител Христо Кацаров да убие приятелката си Елена. След гибелта на 31-годишната дама в Нидерландия, той се прибрал в България и се самоубил в петък вечер, малко преди да бъде арестуван от полицията.

Странната драма почнала в сряда. Тогава 33-годишният Кацаров и приятелката му Елена Ганчева били в Нидерландия. Според близки до двойката претендент депутатът предложил брак на младата жена, която работела в Европол. Тя обаче най-вероятно му отказала и това провокирало ревнивост и яд в Кацаров.

Двамата били дружно от година и Христо даже живеел при нея в Хага. Малко откакто прострелял Елена в дома є на ул. “Емащрасе”, той се прибрал в България. Заради това е издадена европейска заповед за ареста му. Полицията посетили адреса му в кв. “Дървеница” в София. Щом усетил служителите на реда, Кацаров се самоубил със законния си револвер.

Кацаров бе на последното 28-мо място в листата на ГЕРБ за област Бургас. Той е бил някогашен парламентарен секретар, твърди се, че е бил шеф на кабинета на някогашния министър на туризма Николина Ангелкова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР