След две години работа в чужбина, млад български информатик, успял

...
След две години работа в чужбина, млад български информатик, успял
Коментари Харесай

Защо успял информатик в чужбина се върна в България?

След две години работа в чужбина, млад български информатик, съумял на трудовия пазар във Англия, реши да се върне в България. Исмаил Узунов е избрал да стартира работа като преподавател по осведомителни технологии в Благоевград.

Исмаил Узунов е на 27 години, приключил е компетентност информатика с педагогичен профил. След университета не намерил работа у нас и отпътувал за Англия. Нито за момент обаче не се отказал от фантазията си да бъде преподавател.
Исмаил Узунов: Избрах учителската специалност заради много аргументи, една от които е, че в моето семейство има трима учители, които интензивно преподават. Другата причина е, че одобрявам да преподавам на деца и в действителност се върнах, с цел да допринеса нещо за българското обучение.
Докато бил в Англия, видял публикация за работа в благоевградско учебно заведение.
Ася Бояджиева, шеф на ПГИ " Иван Илиев " Благоевград: Изключително прелестно бях сюрпризирана и съвсем сега, в който той показа, че идва със аероплан от Лондон за нашето изявление, съвсем незабавно взех решение, че това ще бъда индивидът, който ще бъде назначен.Исмаил Узунов: По начало съм патриот и обичам нашата страна, прекарал съм живота си тука, и колкото и да е необичайно, в действителност парите не са всичко на този свят.
Младият мъж преподава на 8, 9 и 10 клас. Казва, че и след 10 години се вижда като преподавател, тъй като счита, че това е неговото предопределение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР