След две години прекъсване на дейността си като брокер на

...
След две години прекъсване на дейността си като брокер на
Коментари Харесай

Ирена Милянкова саботира бизнеса на бившия си

След две години спиране на активността си като брокер на недвижими парцели Ирена Милянкова още веднъж се кани да се занимава с този поминък , разбра HotArena.

Тя обаче няма да работи един до друг с към този момент някогашния си мъж, както преди. Напротив – ще саботира бизнеса му, отивайки при неговите най-големи съперници.

Манекенката, която към този момент повече от година е разведена жена за повторно в живота си, изкара много време без публично работно място. Не е известно по какъв начин е преживявала по този метод, отглеждайки и своите 6 деца, само че се знае, че се записа да учи педагогика в Софийския университет. Явно обаче вероятността да стане учителка е почнала да й се коства недотам добра, тъй като Ирена към този момент е подхванала публични стъпки за завръщане към брокерството. Години наред тя работеше точно в областта на недвижимите парцели, където се срещна с втория със брачен партньор – Никола Чолаков, от който има две дъщери. Другите й 4 деца са от обвинявания в сводничество Росен Чолов-Чолата. След раждането на първото дете от Чолаков (което е пето за Милянкова), младата майка се върна на работа доста бързо, като разнасяше бебето по огледи и го кърмеше в офиса по време на оперативки. След второто обаче в връзките ѝ с таткото настъпи провал и тя си остана у дома. Никола пък се реалокира в Гърция дружно със сина от първия си брак. Там той управлява бизнес с първокласни недвижими парцели.

Вероятно някогашният брачен партньор или е понижил фрапантно издръжката за младата си жена и двете им деца, или нужните на последните внезапно са нарастнали, тъй като от няколко седмици Ирена е почнала трескаво да търси работа. Първото, което направи тя, е да се върне към най-стария усвоен от нея поминък, а точно – моделството. Няколко фотосесии по-късно идва и решението да стартира още веднъж да продава първокласни парцели. Само че към този момент не във компанията, ръководена от мъжа й, а при конкуренцията. Преди дни Милянкова се е срещала с хора от конкурентна компания, като се счита, че се е уговаряла да стартира работа при тях.

Понеже името  е известно измежду софийските брокери и се счита, че има задоволително контакти измежду родните випове, с цел да може да пласира всевъзможни скъпи къщи, жилища и имоти, най-вероятно няма да има проблем с назначението. Както при всеки брокер обаче, заплащането ще бъде % от осъществените покупко-продажби. Моментът за нахлуване в сходен бизнес не е изключително подобаващ, защото тъкмо в този момент стартира рецесия в продажбите на недвижими парцели. Но Ирена е решила да опита всичко, което може да прави, с вяра, че все в нещо ще ѝ провърви, написа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР