След две години на строги ковид рестрикции и социална изолация

...
След две години на строги ковид рестрикции и социална изолация
Коментари Харесай

THE INNOVATIVE EVENT CENTER – най-новият дом на всяко събитие

След две години на строги коронавирус рестрикции и обществена изолираност през днешния ден още веднъж можем да планираме умерено конференции, изложби и лекции - онлайн и без ограничавания. Но от време на време рестриктивните мерки произтичат от самото място на повеждане на събитието. Съчетанието от централна локация, задоволителен потенциал, съвременна техника, спомагателни услуги и еластичен личен състав е главно предизвикателство пред всеки ивент управител, търсещ най-подходящото пространство, което да " приюти " неговото събитие.
Най-новият ивент център в София - The Innovative Event Center,
става пресечна точка на нововъведения и маркетинг, с цел да се трансформира в обичана локация както на уредници, по този начин и на гости. The Innovative Event Center е ново потомство профилирано пространство за разнообразни по тип научни и бизнес събития, както и фирмени тържества. Има комфортно местонахождение като част от научния комплекс на Българска академия на науките, намиращ се наоколо до зала " Арена Армеец ". Разполага с необятен паркинг с потенциал до 100 автомобила.

На повърхност 350 кв.м са ситуирани две конгресни и семинарни зали - " Макс Планк " с потенциал 70 души и " Библиотеката ", подобаваща за до 20 души. Това прави пространството уместно както за огромни конференции, кариерни тържища и церемонии, по този начин и за образования, уебинари и по-бутикови събития в региона на предприемачеството, нововъведенията, науката и технологиите.

Open space зоната към залите може да се употребява за кафе паузи, профилирани презентации и изложения, с алтернатива за оформление и създаване на щандове от страна на центъра.
Реклама
Екипът на The Innovative Event Center дава
цялостно техническо застраховане на всяко събитие.
Всички действия като озвучаване, осветяване, прожекция, превод или друга техническа специфичност могат да бъдат осъществени според от параметрите на всяко събитие. Има опция и за Livestreaming с следене на събитията в действително време във всички зали и фоайета.

Центърът работи в партньорство със експерти в региона на дизайна, брандинга и декорацията, които могат да предложат разнообразни решения по отношение на концепцията на събитието. При потребност от кетъринг също може да получите подпомагане с персонализирано меню, съгласно с потребностите и бюджета на клиента - от кафе пауза, през бизнес закуска или работен обяд, до формален коктейл.

Може да научите повече за The innovative event center на:
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР