След две бременности и 3 деца плеймейтката Ася Капчикова тежи

...
След две бременности и 3 деца плеймейтката Ася Капчикова тежи
Коментари Харесай

След 3 деца: Как Ася Капчикова тежи 48 кг?

След две бременности и 3 деца плеймейтката Ася Капчикова тежи единствено 48 кг. Блондинката призна, че съвсем е върнала тежестта си от преди второто раждане. Мис Плеймейт 2016 съумя за 2 години да роди цели 3 деца. С първата си бременност Ася даде живот на близнаците Ивиан и Ианик, а в края на предходната година стана майка и на дребния Ириан.

Тренировки у дома и внимание към количеството и качеството на храната. Това е методът за влизане в топформа на Капчикова.

„ Имам да смъква още 4 кг. От два месеца започнах да упражнявам у дома с ластици и леки тежести. Не съблюдавам диети, тъй като кърмя, само че внимавам какво ям”, споделя опита си Ася.



" Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. В момента – 2 седмици след раждането съм 50 кг, без диети, тъй като кърмя децата си и ще продължа да го върша! “, показа след първото раждане някогашната на Криско.

С втората си бременност русокоската от Девин също е заченала на 44 кг и е качила 16 кг, като през днешния ден към този момент е свалила 12 от тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР