След два месеца снимки на Черноморието предпремиерна прожекция ще събере

...
След два месеца снимки на Черноморието предпремиерна прожекция ще събере
Коментари Харесай

Специална предпремиерна прожекция събира екипа на „All Inclusive“

След два месеца фотоси на Черноморието предпремиерна прожекция ще събере още веднъж актьорите и екипа на новия сериен филм на NOVA – „ All Inclusive “ . На 5 февруари (сряда) в Cinema City Paradise Center те ще бъдат в компанията на най-нетърпеливите измежду феновете. 20 от почитателите ще имат опцията авансово да гледат извънреден двоен епизод от комедията, като се включат в специфична игра на страницата на сериала във. Премиерната дата за телевизионния ефир е 28 февруари.

„ Емоционално е прекарването, което се надявам да усетят и феновете, най-малко за нас в действителност беше такова. Вложили сме всичките си усеща и сила в това да създадем една извънредно свежа комедия с мигане към обичаните морски филми от близкото минало, само че със актуалните изразни средства и с настоящата проблематика на модерния човек “, показа продуцентът на сериала Краси Ванков („ Идалго Прадакшънс “) в студиото на.

През усмивка и с доста развлечение сериалът напомня скъпите моменти в живота, които постоянно забравяме в забързаното всекидневие. Сюжетните линии преглеждат любовта и другарството в другите им възрасти и слагат значимите тематики за полезностите, великите дела и ролята на фамилията. „ All Inclusive “ носи мощно обръщение за щастието, което никой петзвезден разкош не може да ни обезпечи. Така търсеното от нас благополучие е в дребните наслади и споделените мигове с околните хора.
 сериал NOVA
По време на предпремиерната прожекция на „ All Inclusive “ почитателите ще имат опция да чуят онлайн и особено основаната за продукцията едноименна ария в осъществяване на актьорите Ненчо Балабанов и Елена Атанасова , на които са поверени две от основните функции в сериала.

Всичко за сериала следете на страницата на, както и във Фейсбук.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР