След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв.

...
След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв.
Коментари Харесай

Довеждащата линия от Манастирски ливади стигна до метростанция Красно село

" След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв. " Манастирски ливади " до трамвайно ухо " Бъкстон ", от през днешния ден - 11 юли 2023 година маршрутът на транспортната услуга се удължава до метростанция " Красно село ".

Линията бе пусната на 12 май т.г. с първичен маршрут  от кв. " Манастирски ливади - Изток " през кв. " Манастирски ливади- Запад ", кв. " Павлово " до трамвайно ухо " Бъкстон ".

В насъбраната противоположна връзка от потребителите, както и в особено създаденото приложение " BUSINN ", се обрисуваха две съществени оферти за възстановяване на услугата. Едното е удължаването на линията до метростанцията, а другото, по което интензивно работи екипа на плана, е смяна в мобилното приложение за метода на установяване точките  за слизане/качване в мечтаната посока на придвижване на бусчетата и видимостта им по карата.

Електробусчетата ще запазят до сегашният си график - всеки работен ден от 6:07 до 22:40 часа. В пиковите часове интервалът на придвижване ще е от 16 до 18 минути. Услугата може да се употребява с всички типове краткосрочни и дълготрайни карти и билети за градския превоз.

Пилотирането на такава новаторска услуга е извънредно предизвикателство както за обществото, по този начин и за общината и сътрудниците и в този план. За сполучливото и довеждане докрай ще има потребност от време за акомодация, което от своя страна ще води до нужните промени в нея ", заяви зам.-кметът Дончо Барбалов.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР