След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв.

...
След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв.
Коментари Харесай

Довеждащата линия от Манастирски ливади стигна до метростанция Красно село

След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв. " Манастирски ливади " до трамвайно ухо " Бъкстон " от през днешния ден маршрутът на транспортната услуга се удължава до метростанция " Красно село ".

Линията беше пусната на 12 май с първичен маршрут от кв. " Манастирски ливади - Изток " през кв. " Манастирски ливади - Запад ", кв. " Павлово " до трамвайно ухо " Бъкстон ".

В насъбраната противоположна връзка от потребителите, както и в особено създаденото приложение " BUSINN ", се обрисуваха две съществени оферти за възстановяване на услугата.

Едното е удължаването на линията до метростанцията, а другото е смяна в мобилното приложение за метода на установяване на точките за слизане/качване в мечтаната посока на придвижване на бусчетата и видимостта им по картата.

Електробусчетата ще запазят досегашния си график - всеки работен ден от 6:07 до 22:40 часа. В пиковите часове интервалът на придвижване ще е от 16 до 18 минути. Услугата може да се употребява с всички типове краткосрочни и дълготрайни карти и билети за градския превоз.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР