След два месеца отсъствие най-добрият български тенисист Григор Димитров се

...
След два месеца отсъствие най-добрият български тенисист Григор Димитров се
Коментари Харесай

Григор Димитров разгроми Лопес и впечатли при завръщането си на корта

След два месеца неявяване най-хубавият български тенисист Григор Димитров се завърна на корта с безапелационна победа. Първата ни ракета победи с 2:0 (6:1, 6:3) сета испанеца Фелисиано Лопес на шампионата в Маями.
Григор стартира доста добре дуела, като още във втория гейм стигна до пробив. Това съществено разклати испанеца, който по този начин и не съумя да откри своята игра до края на частта и допускаше доста неточности. Българинът впечатли с представянето си и за 28 минути взе първия сет, давайки единствено гейм на Лопес.
И през втория сет българинът сподели по-добра и безапелационна игра, като не пропусна да накаже грешките си на противника. В петия гейм стигна до пробив, който по-късно бе вкоренен без проблем и преднината му се усили до 4:2. Това бе изцяло задоволително за Григор, който запази преднината си, а в последния девети гейм затвори дуела с нов пробив.
Всичко най-интересно от срещата може да видите в Sportlive.bg.
ПРЕДИ СРЕЩАТА
Двубоят им на централния корт в Маями е втори от програмата, като преди него би трябвало да се изиграе мачът сред Петра Квитова и Дона Векич. Те стартират тъкмо в 18. Това значи, че срещата на българина ще започва към 20 часа.
В срещите между тях българинът има преимущество - три победи за Димитров против две за Лопес. Последният мач сред двамата бе през 2017 година в Синсинати, извоюван от българина. Фелисиано Лопес заема 94-о място в международната класация на АТП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР