След два месеца мълчание пред камерата NOVA проговори мъжът, за

...
След два месеца мълчание пред камерата NOVA проговори мъжът, за
Коментари Харесай

Владо плацентата: Може лекарката да е нападнала бащата

След два месеца безмълвие пред камерата NOVA проговори мъжът, за който е упрекнат в побой над акушерка от „ Шейново”. Тогава лекар Гагова съществено пострада, откакто отхвърли да даде плацентата на новороденото му дете.

Според обвинявания за нападението Владимир Стоянов, прочут като Владо плацентата, побой не е имало, а родилката не е негова жена. В изявлението мъжът приказва за себе си в трето лице.

Побойникът от Шейново целял безконечна младост

Лекар: Използват плацентата за вълшебства

Пред камерата той се демонстрира с шапка и маска на лицето и изяснява, че се е дегизирал, с цел да резервира персоналното си пространство, само че е безапелационен: „ Няма от какво да се тормозя “.

Стоянов е на мнение, че цялата обстановка е една „ клюкарска подправена вест “.

„ При мен всичко е наред. Аз съм сполучлив във всяко отношение. Доволен съм от живота “, съобщи той.

Относно абсурда с доктор Гагова мъжът опита да трансферира обвиняванията върху нея с думите: „ Може тя да е знаела, че там няма камера и да го е нападнала в тил на стълбите и той да се защитил. Няма доказателства изобщо да е имало побой”. Стоянов прецизира, че имало доста очевидци на абсурда, само че нямало очевидци на побой.

Владо плацентата споделя, че в случай че се потвърди, че е почтен, ще желае да му се изплати обезщетение.

„ Не се усещам отговорен. Не съм направил нищо неприятно на никого. Доколкото разбирам, хора са видели скандал, значи, че тази жена е видяла, че един родител е желал да направи най-хубавото за детето си. Значи този човек е същински баща”, добави Владимир Стоянов.

В умозаключение той показа: „ Имам упоритост да пребивавам по-дълго. Имам познанията и специалността по какъв начин да оказа помощ на себе си и на доста хора. Няма по какъв начин да ме е позор за нещо, което не съм извършил”.

Целия диалог с Владимир Стоянов гледайте във видеото горе.'

Какво вършат някои родители с плацентата на децата си вижте тук:



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР