След два дни шоу в парламента, за което телевизиите може

...
След два дни шоу в парламента, за което телевизиите може
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Пловдив с рекорд, набъбна с 46 000 автомо...

След два дни шоу в Народното събрание, за което малките екрани може да изискат и спомагателни такси, идва време за малко отмора в събота. Но няма да скучаете. Защо ли? Естествено, тъй като идва уикенд броят на " Марица ". Акцентите в този момент, десертът на следващия ден:

Пришпориха оставката на Борисов, Каназирева го брани до последно

Оформилият се още от първия ден на Народното събрание анти ГЕРБ фронт пришпори оставката на Бойко Борисов и министрите му, подадена в четвъртък. Това се оказа първа точка във вчерашното първо постоянно съвещание на депутатите, което стартира с тежък спор сред шефа на Народното събрание Ива Митева и някогашния регионален шеф на Пловдив Дани Каназирева, която се обрисува като едно от новите остриета на групата на ГЕРБ-СДС.

Комисия ще рови за злоупотреби на властта 10 година обратно

Мая Манолова оглави краткотрайната комисия за инспекция на злоупотреби от ръководещите през последните 10 години, която беше основана в Народното събрание. Нейната цел е да откри дали са осъществени нарушавания от разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи и предприятия с повече от 50% държавно присъединяване. Решението за основаването й беше подкрепено от 214 депутати, в това число и от ГЕРБ.

Пловдив набъбна за година с 46 хиляди автомобила

Пловдивска област надмина личния си връх по новорегистрирани транспортни средства. През цялата 2020-а през КАТ в града под тепетата за нови табели са минали общо 46 428 МПС. В тази численост влизат както новозакупените в страната и импортираните от чужбина коли, по този начин и тези, чиито притежатели са мигрирали от една област в друга, тъй като всяка промяна на регистрационен номер помпи статистиката на КАТ за нови возила.

Уволниха служител на реда, отмъкнал душ слушалка от РПУ

Полицай беше дисциплинарно уволнен за това, че си прибрал душ слушалка с мека връзка от баня в РПУ-Мадан. Случаят е безспорен казус за органите на реда в района.

Радка Кушлева с монумент до Хайтов в Смолян

С песни и каба гайди откриват скулптурата на фамозната родопска певица, която дебютира в българското Радио Скопие през 1942 година. Откриват бюст-паметника на известната родопска певица Радка Кушлева през днешния ден в Смолян. Събитието беше отлагано цели три пъти поради рестриктивните мерки към пандемията.

Озверял комшия простреля майка и наследник поради торба с отпадък

Георги Бажлеков умъртвил Радка Генова и Евгени Димитров и индиферентно премел жилището си в очакване на служителите на реда Датата е 14 август 2007-а. В късните часове на първия етаж на бл. 107 в пловдивския квартал „ Тракия “ се чува изстрел, по-късно писъци. Настъпва гробно безмълвие. Съсед подава сигнал на тел. 166. След минути жилищната кооперация е обградена от полиция. Униформените откриват два натрупа - на майка и наследник.

И гарнитурата

- Гугъл Earth се трансформира в машина на времето

- Хебър готви офанзива на Шампионската лига

- Бойко Василев стана баща за повторно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР