След два часа спорове, изглежда имаше консенсус в съда да

...
След два часа спорове, изглежда имаше консенсус в съда да
Коментари Харесай

Върховният съд сигнализира, че ще потвърди данъка върху чуждестранните доходи и ще остави данъка върху богатството за още един ден

След два часа разногласия, наподобява имаше консенсус в съда да създаде тясно решение, което да избегне това, което юрист Генерал Елизабет Прелогар сподели, че това ще бъде „ няколко трилиона $ пропуснати доходи “.

Случаят, за който се твърди във вторник, е заведен от Чарлз и Катлийн Мур от Редмънд, Вашингтон. Те оспориха данъчна сметка от 15 000 $, учредена на инвестицията на Чарлз Мур в индийска компания.

Подкрепени от антирегулаторни и бизнес ползи, те настояват, че данъкът нарушава 16-та корекция, която разрешава на федералното държавно управление да постанова налог върху приходите на американците. Мур сподели в клетвена декларация, че в никакъв случай не е получавал пари от компанията KisanKraft Machine Tools Private Limited.

Данъчният закон от 2017 година, признат от републиканския конгрес и подписан от тогавашния президент Доналд Тръмп, включва наредба, която се ползва за компании, които са благосъстоятелност на американци, само че вършат бизнеса си в непознати страни. Той постанова еднократен да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР