След думите на Румен Радев за сваляне на доверието спрямо

...
След думите на Румен Радев за сваляне на доверието спрямо
Коментари Харесай

Думите на Радев не били важни, а защо ГЕРБ е по всички телевизии?

След думите на Румен Радев за събаряне на доверието по отношение на държавното управление стартира същинска канонада от изявления на политически лица от ръководещата партия ГЕРБ.
Това не остана неусетно от публицисти и опозиционни, които незабавно започнаха да се майтапят с ръководещите и техните реакции.
" Голям медиен шлем. Пуснеш Нова - Дариткова, по бТВ - Тома Биков, в Българска национална телевизия - Маноил Манов. Не разбрах това за спонтанна експанзия или проведен терористичен акт да го броя.
Вчера през целия ден чувам по какъв начин думите на Радев нямали значение, президентът нямал престиж, той не назначавал държавното управление.
За изказване без смисъл и за думи без покритие, нещо прекомерно огромен запас са отделили от групировката, която ръководи:)))) А допускам, че денем занапред ни следва да чуем и дежурните по обич мисирки ".
Това мнение показва журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов в обществената мрежа фейсбук, като се заиграва и с думите на приемиера Бойко Борисов.
Думите му са подкрепени от други публицист Стоил Рошкев, който прави отпратка към стихотворение на Никола Вапцаров.
" По Нова - Дариткова, по Битиви - Биков, по Бенете - Маноил Манов. Само ръководещи. Какъв е тоя диктат?! Тия крепко са се спекли. Всячески пробват да захлупят президента. Втурнал се е легион. Смешници!
Не! Неуместно!
Ресто! - Не коства! "
Припомняме, че нападки към президента насочи още през вчерашния ден енергийният министър Теменужка Петкова в предаването на Цветанка Ризова по bTV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР