След драматичен дуел с много обрати във Фермата“ волейболната легенда

...
След драматичен дуел с много обрати във Фермата“ волейболната легенда
Коментари Харесай

Във „Фермата“: Владо Николов победи в дуел, но реши да напусне шоуто

След трагичен двубой с доста обрати във „ Фермата “ волейболната легенда Владо Николов реши да напусне риалитито , разбра HotArena .

Малко откакто победи селския ерген Яни от Козлец, капитанът разгласи непредвиденото си решение да му преотстъпи успеха си.

„ На мен 100 000 лв. няма да ми трансформират живота, само че с тях Яни ще сбъдне фантазията си за 1000 кошера “, изясни първенецът.

По време на дуела Яни сподели забележителни умения и съумя да победи Владо в цели две борби. Николов обаче безусловно го отнесе на първата игра , в която двамата трябваше да бутат дървено оборудване, до момента в който не се докопат до знаменце зад съперника си.

След първия безрезултатен опит, в който Владо мина като парен локомотив по трасето, за подбив в играта се включи и водещият Андрей. Той не можа да помогне по никакъв метод на Яни, макар че и двамата бутаха против Николов. Спортистът съумя да ги задържи за 3 минути, с което победи двама мъже едновременно. Малко след оповестяването на резултата той хвърли бомба, че е решил непринудено да напусне риалитито, в което бил благополучен от първата до последната минута. Владо Николов изясни, че съперника му Яни е стойностен човек и би трябвало да получи урок по положително мислене поради геройската битка.

„ Искам да повярва в положителното. Неговите умения са скъпи за фермата, а аз съм състезател. Аз го победих, само че той е индивидът, който би трябвало да продължи “, изясни спечелилият в дуела.

Яни не спря да плаче след благородния жест и тотално изгуби мозъка и дума, когато Владо му подари якето си на „ Левски “.

Личните аргументи също изиграли роля за решението на Владо, показа по-късно той. „ Семейството ми има потребност от мен, до момента в който аз се развличам. И до момента в който аз съм благополучен тук и в този момент повече от 20 индивида ме чакат в „ Левски “,  с цел да продължим с подготовката на волейболния тим “, съобщи Николов преди да си тръгне под аплодисментите и виковете на останалите фермери. „ Това е казус, не се е случвало и няма да се случи в никакъв случай повече, само че ние почитаме волята ти “, обявиха водещите.

Днес би трябвало да стане ясно и дали Яни ще получи правото да остане на мястото на спечелилия Владо Николов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР