След доста дългия сух период през последните седмици, във вторник

...
След доста дългия сух период през последните седмици, във вторник
Коментари Харесай

Ето кога ще спрат пролетните валежи

След много дългия изсъхнал интервал през последните седмици, във вторник времето ни сервира сериозна офанзива с значителни пролетни превалявания. Най-много дъжд падна в София - 42 литра на квадратен метър, а в останалата част от Югозападна България - сред 15 и 30 литра, предава Нова тв.

През нощта против сряда валежите ще отслабнат и в доста региони ще спрат и денем превалявания се чакат основно в Южна и Източна България. На северозапад, в това число в София, в сряда съвсем няма да вали и даже слънцето ще се демонстрира понякога.

Като цяло обаче до края на седмицата времето остава неустойчиво, с повече слънце преди обед и валежи - в следобедните часове. Нови интензивни дъждове се чакат през почивните дни, когато и температурите ще се намалят. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР