След днешните избори без интрига Путин ще остане президент на

...
След днешните избори без интрига Путин ще остане президент на
Коментари Харесай

Първи коментари след победата на Путин на президентския вот

След днешните избори без конспирация Путин ще остане президент на Русия до 2024 година, отбелязва Франс прес. Ройтерс показва, че тогава той ще бъде на 71 години и ще е управлявал страната близо четвърт век - по-дълго е управлявал единствено Сталин. Путин даде обещание да употребява новия си мандат, с цел да укрепи отбраната на Русия против Запада и да увеличи стандарта на живот, напомня организацията. Най-уважаваната, самостоятелна изборна мониторингова група в Русия - " Глас ", е записала 2500 нарушавания на вота. Как мина изборният ден в Русия - обобщава Борис Бъчваров.

Руснаците интензивно използваха правото си на глас. Държавният глава даде своя избор в Москва и изрази убеденост в успеха.

Опозиционният водач Алексей Навални, на който бе неразрешено да взе участие в конкуренцията, бойкотира вота. За разлика от данните на изборната комисия за висока интензивност той съобщи, че е по-ниска в сравнение с вота през 2012 година.
Алексей Навални, претендент за президент на Русия: За първи път в историята на Русия, интензивността е най-висока при отварянето на секциите. Не може да се каже, че това е обикновено. Хората са водени като стадо.
Подкрепата за президента е рекордна.

Олег Сирота: В интерес на истината бях срещу Путин преди. Дори участвах в манифестации на опозицията. Но Путин промени развиването на страната. Върна Крим и отбрани прават на руснаците в чужбина. Също по този начин одобри и контрамерки против глобите. Сега страната е друга.Ирина Шпак, гражданин на Владивосток: Не желая огромни промени. Искам непоклатимост, с цел да може всичко да е наред и всички да са щастливи.

В част от изборните секции се видяха някои необикновени хрумвания - гласоподавателите можеха и да похапнат, до момента в който чакат на опашка или да си купят нещо.

Юри Глуб, гласоподавател: Без подозрение оказва помощ за избора. Помня, че имаше сходни бюфети по времето на Съветския съюз. Хората си хапват на драго сърце и сладките са доста вкусни.
В днешния избор за първи път право на глас имаха родени по времето на ръководството на Путин гласоподаватели. 19-годишната ученичка Владислава Исайкина е една от тях.

Владислава Исайкина, ученичка: Искам всички хора да са удовлетворени и да няма войни. Искам стопанската система още веднъж да е постоянна и всички да са удовлетворени от пенсиите и заплатите си. Искам да просперираме.
Днес право на глас имаха над 110 милиона жители на Русия.

 Победа на Путин на президентските избори в Русия Победа на Путин на президентските избори в Русия
Владимир Путин беше избран отново за президент на Русия. На Манежния площад в Москва довечера се организира величествен концерт, а доскоро и спечелилия...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР