След днешната суматоха с консултациите на партиите при президента, които

...
След днешната суматоха с консултациите на партиите при президента, които
Коментари Харесай

Гечев за форсираните консултации: Какво се е разбързал президентът?

След днешната блъсканица с консултациите на партиите при президента, които Румен Радев свика напряко рисково бързо, мнозина политици си задават въпроса за какво президентът толкоз незабавно свика политическите сили, даже без да ги уведоми ден авансово.

" Какво толкоз незабавно има в страната - след сряда, като създадем бюджета, на мира да се създадат срещите и да се вземат решения. Но това е проблем към този момент на отношение президентската институция с представителите в Народното събрание ", съобщи топ социалистът Румен Гечев.

Още първата консултация " изгърмя ", откакто " Продължаваме промяната " по този начин и не се появиха на " Дондуков " 2. Оправдаха се с уговорките в бюджетната комисия и незабавното разглеждане на перата в хазната.

От Политическа партия обявиха желание да се срещнат по-късно тази седмица с президента и обявиха, че чакат нов час след вторник, когато би трябвало да се гледа бюджета. Те обясниха, че имат намерение да проведат свои разисквания и диалози с досегашните си съдружни сътрудници. Като различен претекст те акцентираха и идното дефинитивно гласоподаване на бюджетните актуализации в Народно събрание.

По сходен метод обясниха и от Българска социалистическа партия своето решение да не отидат през днешния ден при президента. Според Румен Гечев от Българска социалистическа партия президентът е можел да изчака с консултациите си.

ТЕМА преди 53 минути 425 преди 3 часа 3585 преди 4 часа 949
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР