След десетина дни няма да се явяваме на Мис Свят

...
След десетина дни няма да се явяваме на Мис Свят
Коментари Харесай

Тома Биков: Възможно най-лошият вариант е да отидем на избори през март

" След десетина дни няма да се явяваме на " Мис Свят " и да се борим за международния мир, нито ще влезем в съветския парламент, с цел да се борим за бъдещето на съветския народ. На 400 км нагоре сега нападат АЕЦ " Запорожие " и рискът тя да бъде наранена, напълно не е заплашване ". Това съобщи пред Българска национална телевизия представителят на ГЕРБ Тома Биков.
 
" През последните няколко месеца България нямаше никаква позиция по това и то е поради една изкуствено съединена коалиция, която не беше готова със своя геополитическа позиция. Бих попитал госпожа Нинова кой " подклажда " износа на оръжие, както тя твърди? Питам също -ще имаме ли въобще някаква линия или ще останем настрана от този спор, който няма да свърши на следващия ден и не върви към положително ", съобщи Биков.

" Никакви разновидности като форма не трябва да изключваме десетина дни преди изборите. Защото допустимо най-лошият вид е да отидем на избори през март. Първото нещо е да бъде определено държавно управление, само че изборът на държавно управление, както видяхме, единствено по себе си не взема решение политическата рецесия. Защото може да се направи един нов политически Франкенщайн и да отидем на нови изключителни избори ", добави политикът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР