След десетгодишно прекъсване два български отбора по едно и също

...
След десетгодишно прекъсване два български отбора по едно и също
Коментари Харесай

ЦСКА и "Лудогорец" започват битката си в Лига Европа

След десетгодишно спиране два български тима едновременно ще играят в групите на Лига Европа.

ЦСКА и " Лудогорец " стартират довечера присъединяване си в груповата фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат, като " алените " одобряват на стадион " Васил Левски " ЧФР Клуж, а " орлите " са домакини на " Антверпен " в Разград.

В групата на " армейците " с изключение на румънският отбор са още тимовете на " Рома " и " Йънг Бойс ". След " Антверпен " " Лудогорец " ще мери сили с " Тотнъм " и ЛАСК.

За да влязат в групите за първи път от десетилетие, " алените " отстраниха четири противника, а в плейофния кръг се оправиха с " Базел " в Швейцария след късен и трагичен поврат.

Въпреки мощното си показване в Европа, играчите на Стамен Белчев забуксуваха в родното състезание. Те нямат победа в последните си пет мача в Първа лига.

" Лудогорец " ще играе в групите на Лига Европа за четвърта поредна година. Три пъти първенците стигнаха до директните елиминации, а през сезон 2013/14 играха и на осминафинал. Единственият случай, в който " Лудогорец " отпадна в групите на шампионата беше сезон 2018/19.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР