След десет години вярна служба в редиците на Ubisoft, сценаристът

...
След десет години вярна служба в редиците на Ubisoft, сценаристът
Коментари Харесай

Дарби Макдевит напусна Ubisoft

След 10 години вярна работа в редиците на Ubisoft, сценаристът Дарби Макдевит разгласи, че напуща компанията. Неговата работа през всички тези години е тясно обвързвана с развиването на поредицата Assassin’s Creed. Той разгласи своето овакантяване в обществената мрежа Twitter без да прецизира какво има намерение да прави в бъдеще.

„Днес е моя финален ден в Ubisoft! След едно десетилетие, в което работих с гениални хора, създавах истории и герои за тези невероятни серии и се общувах с прелестни фенове, аз взех решение да поема по нов път“, написа той. „Специални благодарности на всички фенове и основатели на наличие, които ни подкрепяха и обогатяваха нашата работа през всички тези години. Благодаря ви за вашето благо внимание! Вие спечелихте моето най-голямо почитание и възторженостти. Беше голяма чест да се срещна с всички вас“.

„Благодарим ти, Дарби Макдевит за големия принос към поредицата. Историите и героите, които сътвори постоянно ще бъдат обичани от общността на Assassin’s Creed. Нека те споходи попътен вятър в твоето последващи пътешестване!“, написаха на собствен ред от формалния профил на играта в Twitter.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР