След десет години в ефир и 17 години след излъчването

...
След десет години в ефир и 17 години след излъчването
Коментари Харесай

Ще разберем ли истината за Рос и Рейчъл в специалния епизод на Приятели?

След 10 години в ефир и 17 години след излъчването на последния епизод, именитият сериал „ Приятели “ към момента крие секрети.

Една от най-големите от тях ще бъде разкрита в специфичния нов епизод на известната комедийна поредност.

Романтичната връзка на приливи и отливи сред героите Рос Гелар и Рейчъл Грийн не е била единствено пред камерите. Актьорите Дженифър Анистън (Рейчъл)и Дейвид Шуимър (Рос) за пръв път разкриват в новия епизод, че двамата доста се харесвали по време на фотосите в първите години на сериала, само че първата им целувка в действителност била първата целувка на героите им пред камера през 1995 година "Помня по какъв начин един път споделих на Дейвид, че ще е извънредно, в случай че първата ни целувка в действителност е по националната телевизия. А по този начин и стана! За първи път се целунахме в това кафене ", споделя Дженифър Анистън в епизода "Приятели: наново събиране " ( "Friends: The Reunion ").

"Насочихме цялото боготворене и обич един към различен в Рос и Рейчъл ", прибавя тя.

Страстната целувка в кафене „ Сентрал пърк “ във втори сезон се счита за един от знаковите моменти в сериала, завършил през 2004 година, откакто двамата герои най-накрая се събират като двойка дефинитивно.
Страстната целувка сред Рос и Рейчъл в Сентрал пърк се счита за един от знаковите моменти в Приятели
Страстната целувка сред Рос и Рейчъл в „ Сентрал пърк “ се счита за един от знаковите моменти в „ Приятели “ Gulliver/Getty Images
Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън разкриват, че взаимното им привличане траяло през първите две години на шоуто, само че по този начин и не станали двойка отвън сериала, тъй като и двамата имали други връзки.

"Бяхме като два кораба, които се разминават, тъй като един от нас все беше по отношение на различен. Така и не прекрачихме тази граница, уважавахме я ", споделя артистът.

В "Приятели: наново събиране " Дейвид Шуимър си спомня по какъв начин през първите една-две години, по време на паузите сред подготовките, двамата сe сгушвали на дивана. "Как останалите не схванаха, че се смъкваме ", пита той сътрудниците си от сериала Мат ЛеБланк, Матю Пери, Кортни Кокс и Лиса Кудроу.

"Знаехме, естествено ", дава отговор Кортни Кокс (Моника).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР