След дербито с ЦСКА-София треньорът на Левски Петър Хубчев обяви,

...
След дербито с ЦСКА-София треньорът на Левски Петър Хубчев обяви,
Коментари Харесай

Левски пак ще се пробва за Неделев и Димитров през зимата

След дербито с ЦСКА-София треньорът на Левски Петър Хубчев разгласи, че клубът няма да прави повече прехвърляния на този стадий и ще разчита на футболистите, с които разполага сега. До затварянето на трансферния прозорец остават броени дни и е малко евентуално на “Герена” да дойде нов, въпреки да се приказва, че клубът търси бранител и халф. В същото време обаче “Тема спорт” твърди, че “сините” не са се отказали от концепцията да вземат Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив) през зимната пауза.

Лично Хубчев упорства за трансферирането на двамата футболисти на “Канарчетата”. От Левски даже бяха постигнали съглашение с Ботев за тяхното привличане, само че самите футболисти избраха да останат под тепетата. Въпреки това “сините” ще създадат още един опит да ги вземат в редиците си прес зимната пауза.

През лятото Левски се укрепи с осем нови футболисти. На “Герена” дойдоха Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Дени Алар, Найджъл Робърта, Насиру Мохамед, Асен Чандъров и Здравко Димитров.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР