След ден, прекаран в ежедневна трекинг екипировка, херцогинята Кейт дебютира

...
След ден, прекаран в ежедневна трекинг екипировка, херцогинята Кейт дебютира
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън дефилира с блестяща розова рокля

След ден, прекаран в ежедневна трекинг екипировка, херцогинята Кейт дебютира с първата си вечерна визия от кралското карибско турне на двойката. На вечерен банкет, отдаден на царуването на кралица Елизабет, херцогинята на Кеймбридж носеше железна блестящо розова рокля на английския лейбъл The Vampire`s Wife. Тя добави визията си с обеци Onitaa, клъч с местен дизайн на маите и сребърни токчета на Jimmy Choo.



Събитието се организира в Кахал Печ, в основата на руините на маите в Белиз. Двойката беше поздравена от генерал-губернатора на Белиз Фройла Цалам и министър-председателя Джони Брисеньо и се причислиха към други посетители - в това число политици и водачи на общността - с цел да отпразнуват платинения празник на кралицата с вечер на белизската просвета.

В тирада херцогът на Кеймбридж приказва за 70-годишното ръководство на баба си. „ За мен е чест да предам най-топлите пожелания от моята баба, кралицата на Белиз, по случай нейния платинен празник “, сподели той. „ Тя постоянно приказва толкоз общително за визитите си в Белиз, което несъмнено включваше запаметяваща се спирка тук в Кахал Печ през 1994 година

Той добави: „ Вчера също опитахме от прелестното културно многообразие на Белиз – от шоколад на маите до барабани на Гарифуна. И да, даже ни накара да танцуваме! Белиз може да е дребен, само че вашата богата комбинация от етнически групи способства за хармоничния гоблен на живота.



Херцогът разкри също, че той и Кейт желаят да доведат децата си, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, в страната от Централна Америка. „ Надяваме се скоро да се върнем още веднъж и да покажем на нашите деца тази прелестна страна “, сподели той. „ Те по-скоро ревнуват, че в този момент не са тук с нас! “

По-рано денем, 21 март, кралската двойка посети античните руини на маите на археологическия обект Каракол в гората Чикибул в Белиз, където научиха за историята и се изкачиха на известния 141-футов Каана („ небесен замък “).

Те се облякоха уместно, в ежедневни туристически облекла и слънчеви очила Ray-Bans, като Кейт пъхна бяла тениска на John Lewis в чифт каки-зелени карго панталони G-Star RAW и спортни бели маратонки Superga.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР