След делото, което Амбър Хърд загуби от Джони Деп, феновете

...
След делото, което Амбър Хърд загуби от Джони Деп, феновете
Коментари Харесай

Ето така се СЪБИРАТ 8 милиона: Амбър Хърд пазарува ЕВТИНИ дрехи на ПРОМОЦИЯ

След делото, което Амбър Хърд загуби от Джони Деп, почитателите спорят дали кариерата ѝ завършила или няма неприятна реклама и тя ще печели все по-голяма известност. Оказва се, че всяка крачка на скандалната някогашна брачна половинка на Джони се следи и напълно неотдавна русокоската бе снимана по какъв начин пазари в магазин за евтини облекла. Тя бе видяна да търси находки на промоция в TJ Maxx - повсеместен магазин, който предлага цени, по-ниски от други огромни сходни магазини.

В началото на юни източници разкриха, че 36-годишната Хърд е „ разорена “ и „ безусловно не е в положение “ да заплати сумата, която дължи на Деп.
Това възбуди нова доза хумористични мнения в мрежата. Явно по този начин ще спести 8 милиона $, които дължи на някогашния си, иронизират я онлайн.

От друга страна папарашките фрагменти бяха пуснати от TMZ - таблоидния онлайн вестник, посредством който преди години Амбър разгласи желанието си да се разведе. Това накара някои хора да се усъмнят, че всичко това е PR акция, с която Хърд цели да провокира страдание у публиката. Самите фотоси - вижте в галерията. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР