След дебюта на спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), главната

...
След дебюта на спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), главната
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Биткойн след дългоочакваното одобрение спот ETF

След дебюта на спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), основната криптовалута се сблъска със спад, като за малко се върна към границата от $49,000, преди да претърпи намаляване.

Сега вниманието е ориентирано към краткосрочната ценова траектория на Биткойн , като криптовалутата се колебае към сериозното равнище на поддръжка от $40,000. Появиха се и спекулации за евентуален по-нататъшен спад, откакто на 20 януари Биткойн падна под $41,000.

Разглеждайки прогнозата за цената на Биткойн, FieryTrading, специалист по крипто търговия, разпознава корелация сред дъната на мечите пазари и цената на Биткойн по време на халвинг събитията.

Като изследва историческите данни, той акцентира на умозрителен модел, който прави паралели с второто и третото халвинг събитие. Например, по време на второто такова събитие специалистът уточни 300% нарастване на цената от дъното, до момента в който при третия халвинг то възлиза на 200% от дъното.

Въз основа на тази историческа траектория, FieryTrading допусна , че е правдоподобно придвижване към $31,000 за Биткойн.

Тъй като ETF-ът не оправда упованията във връзка с въздействието върху ценовото деяние на Биткойн, вниманието се насочи към други катализатори, а точно идното халвинг събитие, планувано за април.

Съществуват упования, че въздействието на ETF-ите ще бъде допълнено от халвинга. Въпреки реакцията на Биткойн към ETF-а, цялостното показване на продукта е удивително, привличайки огромен размер търговия в границите на няколко дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР