След дългогодишна творческа пауза от 30 март в кината вече

...
След дългогодишна творческа пауза от 30 март в кината вече
Коментари Харесай

Деан Донков представи новия си филм

След дългогодишна креативна пауза от 30 март в кината към този момент е новият филм на режисьора Николай Волев " Извън пътя ". Главната роля е поверена на Деан Донков, който влиза в облика за публицист, изпаднал в тежка креативна рецесия и липса на ентусиазъм.

Изгубил и тръпката от брака, той постоянно броди с джипа си измежду хубостта на българските планини и по време на един от преходите застаряващият създател среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта сред 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в мощна обвързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и предизвиква надълбоко страдалчество на дългогодишната предана брачна половинка на драматурга, актрисата Лидия.
Творческата биография на Николай Волев обгръща документални и игрални филми, привлекли милиони фенове у нас и в чужбина. Сред тях са паметни ленти като " Двойникът ", " Господин за един ден ", " Дом № 8 ", " Да обичаш напук ", " Маргарит и Маргарита ". Наскоро " Колибри " издаде автобиографичната книга на режисьора, която носи провокативното заглавие " Девствената продажница ".
Информация за всички идни прожекции на " Извън пътя " ще бъде налична на www.cinelibri.com, във facebook страницата на кино лентата и в страниците на съответните киносалони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР