След дълго търсене Локомотив (София) е на път най-накрая да

...
След дълго търсене Локомотив (София) е на път най-накрая да
Коментари Харесай

Локо близо до договор със сериозен спонсор от чужбина

След дълго търсене Локомотив (София) е на път най-сетне да се снабди със сериозен спонсор. Един от емблематичните български футболни клубове е в напреднала фаза на договаряния с гръцка компания. Тя е от букмейкърския отрасъл и се чака в скоро време да стъпи на българския пазар, написа " 24 часа ".

При дефинитивно реализиране на договорката Локо ще се трансформира в следващия клуб от футболния ни хайлайф, който е подпомаган от компания за залагания.

Вече над 6 година и половина предприемачът Иван Василев устоя съвсем напълно самичък " железничарите ". През лятото на 2015 година остарялото сдружение банкрутира и някогашният футболист на Локо влезе в ролята на избавител.

След идването му на стадион " Локомотив " бяха осъществени серия от поправки, които придадоха на оборудването радикално друг тип.

При търсенето си на човек или компания, която да му оказва помощ в тежката задача, обаче до момента Василев удряше на камък.

Преди време той разгласи, че търси разновидности даже и в Африка, само че нищо не се появява.

Въпреки че финансирането идва съвсем напълно единствено от него, Локомотив може да се похвали, че е един от дребното ни клубове, който няма отговорности и всичко се заплаща по график.

Договор с гръцката компания ще разреши на " червено-черните " да помислят за сериозна зимна селекция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР