След дълго очакване, през изминалия уикенд Джеймс Бонд се завърна

...
След дълго очакване, през изминалия уикенд Джеймс Бонд се завърна
Коментари Харесай

„Смъртта може да почака“, зрителите – не! Джеймс Бонд се завърна в кината с рекорден уикенд

След дълго очакване, през миналия уикенд Джеймс Бонд се завърна на огромен екран с 25-ия филм от поредицата за сътрудник 007 Смъртта може да изчака и феновете на качественото забавление и положителното кино, дружно с правилните почитатели на франчайза, се стекоха към киносалоните, с цел да съпреживеят последното преобразяване на Даниел Крейг като иконичния английски скришен сътрудник. А резултатите не закъсняха. За дебютния си уикенд у нас Смъртта може да изчака е бил гледан от близо 22 хиляди фенове и е спечелил доходи от над 251 хиляди лв..

Постижението на Бонд му отрежда второто място за най-успешен откриващ уикенд за 2021 година, както и втория максимален дебют от началото на пандемията в България. В международен мащаб представянето на Бонд е не по-малко впечатляващо. За първите три дни от разпространяването си Смъртта може да изчака е спечелил 119,1 млн. $, което прави кино лентата първата холивудска продукция от началото на пандемията, която дебютира с резултат от над 100 млн., без помощта на Китай, където сътрудник 007 ще се появи чак в края на октомври. Във впечатляващата сума се включват 34,8 млн. $ от родината на Бонд – Англия, където Смъртта може да изчака бележи връх за най-успешна премиера на филм от франчайза за всички времена. Успехът и върховете на Смъртта може да изчака не идват изненадващо. Филмът предлага на феновете освен трансформиралите се в запазена марка на 60-годишната поредност зрелищен екшън, новаторски джаджи, емблематични коли, забележителни местоположения и изтънчен жанр, само че и трагична история, криеща доста изненади и обрати, заслужен свършек на Бонд-ерата на Даниел Крейг. За кино лентата: В Смъртта може да изчака Джеймс Бонд е напуснал дейна работа и се любува на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва временен – на прага му се появява остарелият му другар Феликс Лайтър от Централно разузнавателно управление на САЩ, който има потребност от неговата помощ. Мисията да избави похитен академик се оказва надалеч по-коварна от предстоящото и води Бонд по следите на мистериозния Сафин (Рами Малек, Бохемска рапсодия).

Въоръжен с рискова нова технология, която може да аргументи гибелта на милиони хора, Сафин търси възмездие и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е разрешил да обича същински след гибелта на Веспър Линд и която крие не по-малко рискови секрети. Режисьор на Смъртта може да изчака е Кари Фукунага (Истински детектив, Beasts of No Nation), а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В функциите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и други

Не пропускайте края на една ера – Смъртта може да изчака е към този момент в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР