След дълго очакване и няколко отлагания кралицата на рока и

...
След дълго очакване и няколко отлагания кралицата на рока и
Коментари Харесай

Бет Харт идва

След дълго очакване и няколко отлагания кралицата на рока и блуса, владетелката на страстите, най-откровеният реализатор, или както също я назовават „ музикалното знамение Бет ”, идва в България. Концертът й ще бъде на 25 август 2021, София, на стадион „ Юнак ”, от 20:30ч.
Бет Харт е първият реализатор от такава класа , който ще влезе у нас след едногодишното спиране, наложено от пандемията. Българската аудитория очевидно е измежду любимците на огнената Бет, тъй като има привилегията да е втората, с която Бет ще се срещне. Преди това тя ще взе участие в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.
Невъзможното стана допустимо, и почитателите й у нас още веднъж ще я прегърнат, с помощта на напъните на компания BG Sound Stage.
Турнето, с което Бет ще обиколи Европа и Америка, се назовава The Thankful Tour - като признателност към живота, към музиката, към Бог. Такава, каквато е Бет Харт – признателна, откровена, даваща и доста обичаща.
Главозамайващ вокалист с неповторим тембър, виртуоз на пианото, разнолик музикант, преминаващ от джаз и блус до R&B и рок звучене, текстописец и създател на музика, Бет е разпозната като емблема нацяло потомство . Легенди на китарата като Слаш, Джо Бонамаса, Бъди Гай споделят сцената с нея.
Тя цялостни догоре най-големите зали - Royal Albert Hall в Лондон, Olympia в Париж, Ryman Auditorium - и ги покорява, трансформира ги в собствен дом и свое персонално пространство. Оставя публиката без мирис, освен поради музиката си, само че и поради цялостното си отдаване и признание.
Наричат я с всевъзможни имена – „ преродена Джанис Джоплин ”, „ ненадмината рок звезда ”, само че Бет Харт не може да бъде разказана, нито разказана, нито думите да я обзет. Тя единствено може да бъде почувствана!
Артистът с най-интимната връзка с публиката, приета от целия свят. Най-откровеният реализатор, който сцените познават.
Бъдете един от тези, които ще се допрян до Бет Харт. Да усетите нейната мощност, неподправена страст, мощ, колосален гений на музикант, тълковник, повествовател и държател на страстите. Защото срещата с нея остава диря за цялостен живот. Това към този момент го знаят нейните почитатели, които я видяха през 2018г.
Закупените билети за концерта на Бет Харт за декември 2019 година важат без презаверка. Билети за концерта на 25 август 2021, за стадион „ Юнак ”, от 20:30ч . се продават в системата на Ивентим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР