След дълго мълчание фолкпевицата Андреа най-сетне проговори за връзката си

...
След дълго мълчание фолкпевицата Андреа най-сетне проговори за връзката си
Коментари Харесай

Андреа призна: Още имам чувства към Кобрата, целувката с Джени Суши сложи началото на края ни

След дълго безмълвие фолкпевицата Андреа най-накрая проговори за връзката си с Кобрата. В едно от най-искрените си изявленията русокоската разкри, че към момента има усеща към Кубрат, и счита, че и той изпитва същото към нея, научи HotArena.

" След 13 години няма по какъв начин и двамата да не изпитваме още усеща един към различен. За да имам някакви усеща, значи те се подклаждат от него самия " - признава Андреа, която напълно неотдавна снима рекламна фотосесия с някогашната си половинка. На фотосите боксьорът и певицата наподобяват като влюбената двойка от близкото минало. Въпреки слуховете обаче Андреа е безапелационна - двамата не са дружно.

Певицата и за първи път призна, че се е почувствала засегната от целувката сред Кобрата и журналистката Дженифър Равало, позната още като Джени Суши. Непредвидената милувка сред тях пред камери след мача на Пулев с Богдан Дину в Съединени американски щати донесе доста главоболия на спортиста и последваха наказания. В последна сметка лицензът на българския боксьор бе възобновен и казусът завърши наред за Кобрата, само че не и за дългогодишната му обичана. Андреа не крие, че тази целувка е поставила началото на края на връзката им.

" Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, афектирана. Защитих го, тъй като не се предавам елементарно. Видях, че целият свят се обърна против него, и колкото и да ме болеше, не желаех да го атакуват. Не претърпявам дами, които желаят да се възползват " - откровена е певицата. Именно тогава русокоската за малко да погуби живота си от яростта, която замъглява съзнанието й.

" Спомням си, че се качих на колата и карах доста бързо. Нямах визия на алено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше огромна неточност " - признава певицата, допълвайки, че е набожен човек и не би протегнала ръка на живота си. Допълва още, че й се е наложило да пие медикаменти за утешение, с цел да си стъпи на краката.

Като неточност Теодора, както е същинското име на звездата, показва и разкритията, които направи през миналото лято за Пулев и връзката му с друга жена. Тогава певицата изкара на бял свят доказателства за връзките на боксьора с тайнствената дама Розмари и общото им жилище. Последва фотография на Андреа с подута и насинена уста. Тя и до през днешния ден е безапелационна, че не желае да разяснява каква е била повода за типа й.

Към днешна дата изпълнителката е преодоляла първичния удар от раздялата с най-голямата си обич. Качените килограми по време на раздялата от нерви и терзания смъква сполучливо и наподобява още веднъж във форма. Андреа споделя още, че не е изключено да запише песни в попфолк жанр, от който избяга преди години. С Митко Пайнера са в положителни връзки и даже имат общи проекти.  Певицата изрично не желае да разкрива има ли човек до себе си. Андреа е решила, че този път ще резервира персоналния си живот в загадка. Усмивката й, когато приказва за това, издава, че някой към този момент е завъртял главата на певицата и тя е подготвена за нов сезон на любовта. Дано да е сполучлив, писа България Днес. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР