След дълго чакане и големи догадки bTV най-накрая разкри името

...
След дълго чакане и големи догадки bTV най-накрая разкри името
Коментари Харесай

BTV разкри новия водещ на мястото на Слави Трифонов

След дълго очакване и огромни догадки bTV най-сетне разкри името на водещия на новото вечерно предаване. На мястото на Слави Трифонов на огромния екран ще гледаме Николаос Цитиридис.

"Шоуто на Николаос Цитиридис ", което потегля в понеделник, ще се излъчва всеки делник от 22.30 до 23.30 ч. Младият водещ пък ще очарова феновете с автентичен комизъм, мнения и интерюта с български и задгранични персони.

СН. Личен списък, фейсбук

Водещият впечатли bTV с разнородните си артистични гении и умения и истинко майсторство в хумора. Той има мощен интерес и към историята на България, и към настоящите събития в страната, което му оказва помощ бързо да разпознава значимите тематики за всички фенове отбелязва медията.

Цитиридис е едвам на 25 години. Роден е в Гърция, само че живее в България от петгодишен. Завършил е публицистика. Има премия "Валя Крушкина " за свое следствие. Бил е публицист, като през 2016 година се насочва към стендъп комедията. Има над 300 представления зад тила си.

Междувременно другари и сътрудници побързаха да поздравят Николаос за новото му ампоа. Пожелават му триумф и се изричат ласкаво за гения му. Колеги даже описват, че от години младият публицист е твърдял, че той може да води предаване по-добре от Слави Трифонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР